Werkwijze

Bij Letselschade Nu geloven we in een werkwijze die doordrenkt is van toewijding en passie voor het behalen van succes voor onze cliënten. Onze bewezen aanpak heeft keer op keer tot positieve resultaten geleid, waardoor we honderden slachtoffers van letselschade hebben geholpen bij het verkrijgen van gerechtigheid en een herstellende toekomst.

Hoe we te werk gaan

Werkwijze

1. Persoonlijke consultatie

Bij Letselschade Nu begint alles met u. Tijdens een persoonlijk consult luisteren we aandachtig naar uw verhaal en krijgen we inzicht in de details van uw zaak. We nemen de tijd om uw zorgen en vragen te begrijpen, zodat we een strategie kunnen ontwikkelen die perfect aansluit op uw unieke situatie.

2. Grondig onderzoek

Ons ervaren team voert een grondig onderzoek uit naar de toedracht van het ongeval en de omvang van uw letselschade. We werken nauw samen met experts en getuigen om alle relevante informatie te verzamelen. Dit stelt ons in staat om een sterke zaak op te bouwen en alle verantwoordelijke partijen ter verantwoording te roepen.

3. Onderhandelen voor u

Wanneer alle relevante informatie is verzameld, beginnen we met het onderhandelen met de tegenpartij en hun verzekeringsmaatschappij. Ons doel is om een eerlijke en rechtvaardige compensatie voor uw letselschade te verkrijgen, inclusief medische kosten, inkomensverlies en andere geleden schade. We zullen niet rusten voordat we een passende regeling hebben bereikt die uw belangen dient.

4. Uw gids naar herstel

Letselschade Nu is meer dan alleen een juridisch team; we zijn uw gids naar herstel. We ondersteunen u gedurende het hele proces, bieden u deskundig advies en beantwoorden al uw vragen. Ons doel is om u door deze uitdagende periode heen te loodsen en ervoor te zorgen dat u zich volledig kunt concentreren op uw herstel terwijl wij voor uw zaak vechten.

Onze kernwaarden

Betrokkenheid bij uw welzijn!

Wij zijn diep betrokken bij uw welzijn en herstel. Uw zaak staat bij ons op de eerste plaats, en daarbij bieden we empathische ondersteuning.

Deskundig en vastberaden

Onze ervaren experts strijden vastberaden voor uw rechtvaardigheid. Met diepgaande kennis en grondig onderzoek zetten we ons in voor de best mogelijke uitkomst.

Integriteit en Transparantie

Wij handelen met integriteit en communiceren transparant. U kunt vertrouwen op eerlijke en duidelijke begeleiding tijdens het gehele proces.

Gratis juridisch advies

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke aanpak tijdens uw weg naar gerechtigheid.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Waar zijn wij expert in

Onze expertise

Letselschade

Letselschade omvat alle lichamelijke en psychische verwondingen die u kunt oplopen als gevolg van een ongeval, medische fout of nalatigheid van anderen. Deze schade kan variëren van lichte kneuzingen tot ernstige letsels die uw dagelijks leven verstoren.

Verkeersongeval

Een verkeersongeval kan verwoestende gevolgen hebben voor slachtoffers en hun families. Of het nu gaat om een auto-, motor- of fietsongeval, de gevolgen kunnen leiden tot ernstig letsel en langdurige schade en daarom staan wij u bij in dit proces.

Hondenbeet

Een hondenbeet kan traumatisch en ingrijpend zijn, vooral als het leidt tot ernstige verwondingen en blijvende littekens. In geval van een hondenbeet is het belangrijk om te begrijpen wie er aansprakelijk is voor de schade en welke stappen u kunt nemen om vergoeding te krijgen.

Whiplash

Whiplash is een veelvoorkomend letsel dat optreedt bij abrupte bewegingen van het hoofd en de nek. Ondanks dat het vaak als een 'klein' letsel wordt gezien, kan het leiden tot langdurige pijn en beperkingen in het dagelijks leven. Het bewijzen van whiplash en het verkrijgen van een passende vergoeding kan uitdagend zijn.

Bedrijfsongeval

Een ongeluk op de werkvloer kan een enorme impact hebben op uw leven en uw vermogen om te werken. Bedrijfsongevallen kunnen variëren van valpartijen tot ernstige ongevallen met machines. Als slachtoffer heeft u recht op een veilige werkomgeving en een adequate vergoeding voor de geleden schade.

Testimonials

Onze cliënten aan het woord

Slide

Het was geweldig om met het team van Letselschade Nu samen te werken en ik was onder de indruk van de aandacht, toewijding en professionaliteit! Nogmaals bedankt!

Wendy Vama

Slide

Een attente, hardwerkende en zeer slimme jurist. Ayman heeft enorm hard aan mijn zaak gewerkt en was uiteindelijk zeer succesvol. Ik beschouw hem als een vriend en beveel hem van harte aan bij iedereen die zijn diensten nodig heeft.
Mohanad al Hadi

Slide

De heer Ayad slaagde er in om een grote schikking voor ons te regelen, hij en zijn team waren erg betrokken en professioneel. Wij zullen jullie uiteraard aanbevelen!!!
Faycal Felakki

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
"

Ben je op zoek naar een letselschade jurist?

ma - vr 09:00 - 17:00

Chat openen
1
Scan de code
Letselschade Nu
Hi, waarmee kunnen we u helpen?