Letselschade

Letselschade omvat alle lichamelijke en psychische verwondingen die u kunt oplopen als gevolg van een ongeval, medische fout of nalatigheid van anderen. Deze schade kan variëren van lichte kneuzingen tot ernstige letsels die uw dagelijks leven verstoren. Bij Letselschade Nu begrijpen we dat elk geval uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Onze experts zullen u begeleiden door het juridische proces en streven naar de best mogelijke compensatie voor uw leed en verlies. U hoeft dit niet alleen te doorstaan; wij staan aan uw zijde om u te ondersteunen tijdens uw weg naar herstel en rechtvaardigheid.

Succespercentage van 98%
100+ klanten geadviseerd
Ruim 5 jaar ervaring
Geen succes? Geen kosten

Welke schade kan ik claimen?

Bij letselschade zijn er verschillende schades die je kunt claimen. Na een ongeval omvat letselschade niet alleen de directe medische kosten, maar ook andere financiële en emotionele gevolgen die voortvloeien uit het letsel. Je kunt aanspraak maken op vergoeding voor alle medische behandelingen, operaties, medicijnen, therapieën en ziekenhuisopnames als gevolg van het letsel. Daarnaast kun je compensatie eisen voor het inkomensverlies als je door het letsel (tijdelijk) niet kunt werken. Ook komt smartengeld in aanmerking als vergoeding voor de fysieke pijn, het verdriet, de emotionele impact en de verminderde levenskwaliteit door het letsel. Andere schades die je kunt claimen zijn bijvoorbeeld reiskosten, huishoudelijke hulp, aanpassingen aan je woning of vervoermiddel en de juridische kosten voor het indienen van de schadeclaim. Het exacte bedrag van de schadevergoeding hangt af van de specifieke situatie en de ernst van het letsel. Onze ervaren letselschade-experts bij Letselschade Nu staan voor je klaar om je te begeleiden bij het indienen van een rechtmatige schadeclaim en om de maximale compensatie voor jouw letselschade te waarborgen.

iStock-455681155-min

Onze kernwaarden

Betrokkenheid bij uw welzijn!

Wij zijn diep betrokken bij uw welzijn en herstel. Uw zaak staat bij ons op de eerste plaats, en daarbij bieden we empathische ondersteuning.

Deskundig en vastberaden

Onze ervaren experts strijden vastberaden voor uw rechtvaardigheid. Met diepgaande kennis en grondig onderzoek zetten we ons in voor de best mogelijke uitkomst.

Integriteit en Transparantie

Wij handelen met integriteit en communiceren transparant. U kunt vertrouwen op eerlijke en duidelijke begeleiding tijdens het gehele proces.

Gratis juridisch advies

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke aanpak tijdens uw weg naar gerechtigheid.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Hoe we te werk gaan

Werkwijze

1. Persoonlijke consultatie

Bij Letselschade Nu begint alles met u. Tijdens een persoonlijk consult luisteren we aandachtig naar uw verhaal en krijgen we inzicht in de details van uw zaak. We nemen de tijd om uw zorgen en vragen te begrijpen, zodat we een strategie kunnen ontwikkelen die perfect aansluit op uw unieke situatie.

2. Grondig onderzoek

Ons ervaren team voert een grondig onderzoek uit naar de toedracht van het ongeval en de omvang van uw letselschade. We werken nauw samen met experts en getuigen om alle relevante informatie te verzamelen. Dit stelt ons in staat om een sterke zaak op te bouwen en alle verantwoordelijke partijen ter verantwoording te roepen.

3. Onderhandelen voor u

Wanneer alle relevante informatie is verzameld, beginnen we met het onderhandelen met de tegenpartij en hun verzekeringsmaatschappij. Ons doel is om een eerlijke en rechtvaardige compensatie voor uw letselschade te verkrijgen, inclusief medische kosten, inkomensverlies en andere geleden schade. We zullen niet rusten voordat we een passende regeling hebben bereikt die uw belangen dient.

4. Uw gids naar herstel

Letselschade Nu is meer dan alleen een juridisch team; we zijn uw gids naar herstel. We ondersteunen u gedurende het hele proces, bieden u deskundig advies en beantwoorden al uw vragen. Ons doel is om u door deze uitdagende periode heen te loodsen en ervoor te zorgen dat u zich volledig kunt concentreren op uw herstel terwijl wij voor uw zaak vechten.

Testimonials

Onze cliënten aan het woord

Slide

Het was geweldig om met het team van Letselschade Nu samen te werken en ik was onder de indruk van de aandacht, toewijding en professionaliteit! Nogmaals bedankt!

Wendy Vama

Slide

Een attente, hardwerkende en zeer slimme jurist. Ayman heeft enorm hard aan mijn zaak gewerkt en was uiteindelijk zeer succesvol. Ik beschouw hem als een vriend en beveel hem van harte aan bij iedereen die zijn diensten nodig heeft.
Mohanad al Hadi

Slide

De heer Ayad slaagde er in om een grote schikking voor ons te regelen, hij en zijn team waren erg betrokken en professioneel. Wij zullen jullie uiteraard aanbevelen!!!
Faycal Felakki

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
"

Ben je op zoek naar een letselschade jurist?

ma - vr 09:00 - 17:00

Chat openen
1
Scan de code
Letselschade Nu
Hi, waarmee kunnen we u helpen?