Verkeersongevallen

Een verkeersongeval kan verwoestende gevolgen hebben voor slachtoffers en hun families. Of het nu gaat om een auto-, motor- of fietsongeval, de gevolgen kunnen leiden tot ernstig letsel en langdurige schade. Bij Letselschade Nu hebben we ruime ervaring in het behandelen van verkeersongevallen en begrijpen we de complexiteit van dit soort zaken. Onze experts zullen uw zaak grondig onderzoeken, alle verantwoordelijke partijen aansprakelijk stellen en werken aan het verkrijgen van rechtvaardige vergoedingen voor uw medische kosten, inkomensverlies en pijn.

Succespercentage van 98%
100+ klanten geadviseerd
Ruim 5 jaar ervaring
Geen succes? Geen kosten
iStock-1156652890-min

Wie is aansprakelijk bij een verkeersongeval?

Aanrijdingen op de weg kunnen op verschillende manieren plaatsvinden, maar de verkeersregels bieden duidelijkheid over wie er in principe aansprakelijk is. Bij Letselschade Nu begrijpen we dat verkeersongevallen complexe situaties kunnen zijn, vooral wanneer het gaat om aanrijdingen met auto's, scooters, bromfietsers, trams, bussen of motoren. In het geval van een aanrijding van achteren is de achteropkomende verkeersdeelnemer meestal aansprakelijk. Wettelijk gezien moet elke verkeersdeelnemer zijn voertuig binnen de afstand tot stilstand kunnen brengen waarover de weg vrij is, rekening houdend met wat hij kan overzien.

Welke schade kan ik claimen na een ongeluk?

De schade kan worden onderverdeeld in twee typen: materiële schade en immateriële schade.

Materiële schade omvat directe financiële verliezen, zoals medische kosten buiten uw ziekteverzekering, reis- en verblijfskosten voor ziekenhuis en revalidatie, verzorgingskosten, gemist inkomen, aanpassingen aan uw woning of vervoermiddel, hogere verzekeringspremies en kosten van juridische bijstand. Aan de andere kant, immateriële schadevergoeding, ook wel smartengeld genoemd, is bedoeld voor alle pijn en het leed dat u heeft moeten doorstaan als gevolg van het ongeval.

Indien aansprakelijkheid voor het ongeval is erkend, heeft u recht op vergoeding voor alle schade die een gevolg is van het ongeval. Uiteraard moeten de schadeposten aantoonbaar het gevolg zijn van uw verkeersongeluk. Klachten die u daarvoor al had, worden niet in de schadeberekening meegenomen.

iStock-1156923175-min
clark-van-der-beken-CSkriQWeTVs-unsplash-min

Tips voor na een verkeersongeval

Een goede tip voor na een verkeersongeval: Vergeet nooit het schadeformulier in te vullen samen met de andere partij. Eerlijkheid en volledigheid zijn hierbij essentieel. Het formulier moet door beide partijen worden ondertekend, aangezien het als bewijs kan dienen van het plaatsgevonden ongeval.

Daarnaast raden wij u aan om foto's te maken van de plek van het ongeval en de gegevens van eventuele getuigen te noteren. Het verzamelen van deze informatie kan van onschatbare waarde zijn bij het ondersteunen van uw zaak en het verkrijgen van een eerlijke vergoeding voor uw letselschade.

Onze kernwaarden

Betrokkenheid bij uw welzijn!

Wij zijn diep betrokken bij uw welzijn en herstel. Uw zaak staat bij ons op de eerste plaats, en daarbij bieden we empathische ondersteuning.

Deskundig en vastberaden

Onze ervaren experts strijden vastberaden voor uw rechtvaardigheid. Met diepgaande kennis en grondig onderzoek zetten we ons in voor de best mogelijke uitkomst.

Integriteit en Transparantie

Wij handelen met integriteit en communiceren transparant. U kunt vertrouwen op eerlijke en duidelijke begeleiding tijdens het gehele proces.

Gratis juridisch advies

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke aanpak tijdens uw weg naar gerechtigheid.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Hoe we te werk gaan

Werkwijze

1. Persoonlijke consultatie

Bij Letselschade Nu begint alles met u. Tijdens een persoonlijk consult luisteren we aandachtig naar uw verhaal en krijgen we inzicht in de details van uw zaak. We nemen de tijd om uw zorgen en vragen te begrijpen, zodat we een strategie kunnen ontwikkelen die perfect aansluit op uw unieke situatie.

2. Grondig onderzoek

Ons ervaren team voert een grondig onderzoek uit naar de toedracht van het ongeval en de omvang van uw letselschade. We werken nauw samen met experts en getuigen om alle relevante informatie te verzamelen. Dit stelt ons in staat om een sterke zaak op te bouwen en alle verantwoordelijke partijen ter verantwoording te roepen.

3. Onderhandelen voor u

Wanneer alle relevante informatie is verzameld, beginnen we met het onderhandelen met de tegenpartij en hun verzekeringsmaatschappij. Ons doel is om een eerlijke en rechtvaardige compensatie voor uw letselschade te verkrijgen, inclusief medische kosten, inkomensverlies en andere geleden schade. We zullen niet rusten voordat we een passende regeling hebben bereikt die uw belangen dient.

4. Uw gids naar herstel

Letselschade Nu is meer dan alleen een juridisch team; we zijn uw gids naar herstel. We ondersteunen u gedurende het hele proces, bieden u deskundig advies en beantwoorden al uw vragen. Ons doel is om u door deze uitdagende periode heen te loodsen en ervoor te zorgen dat u zich volledig kunt concentreren op uw herstel terwijl wij voor uw zaak vechten.

Testimonials

Onze cliënten aan het woord

Slide

Het was geweldig om met het team van Letselschade Nu samen te werken en ik was onder de indruk van de aandacht, toewijding en professionaliteit! Nogmaals bedankt!

Wendy Vama

Slide

Een attente, hardwerkende en zeer slimme jurist. Ayman heeft enorm hard aan mijn zaak gewerkt en was uiteindelijk zeer succesvol. Ik beschouw hem als een vriend en beveel hem van harte aan bij iedereen die zijn diensten nodig heeft.
Mohanad al Hadi

Slide

De heer Ayad slaagde er in om een grote schikking voor ons te regelen, hij en zijn team waren erg betrokken en professioneel. Wij zullen jullie uiteraard aanbevelen!!!
Faycal Felakki

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
"

Ben je op zoek naar een letselschade jurist?

ma - vr 09:00 - 17:00

Chat openen
1
Scan de code
Letselschade Nu
Hi, waarmee kunnen we u helpen?