Bedrijfsongeval

Een ongeluk op de werkvloer kan een enorme impact hebben op uw leven en uw vermogen om te werken. Bedrijfsongevallen kunnen variëren van valpartijen tot ernstige ongevallen met machines. Als slachtoffer heeft u recht op een veilige werkomgeving en een adequate vergoeding voor de geleden schade. Letselschade Nu staat voor u klaar om uw belangen te verdedigen en ervoor te zorgen dat uw rechten worden beschermd. Onze experts zullen grondig onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval en werken aan het verkrijgen van een passende vergoeding voor uw lichamelijke en emotionele schade.

Succespercentage van 98%
100+ klanten geadviseerd
Ruim 5 jaar ervaring
Geen succes? Geen kosten
iStock-1330359286-min

Wat is een bedrijfsongeval?

Een bedrijfsongeval is een ongeval dat plaatsvindt op het werk of tijdens werktijd. Bij Letselschade Nu begrijpen we dat een bedrijfsongeval verschillende situaties kan omvatten, zoals het struikelen over losliggende kabels en het hebben van een verkeersongeval tijdens werktijd, terwijl je onderweg bent naar een klant. Het is belangrijk op te merken dat woon-werkverkeer doorgaans niet als bedrijfsongeval wordt beschouwd, aangezien dit reistijd is die buiten werktijd valt. Er kunnen echter uitzonderingen zijn, bijvoorbeeld als je nog iets moet afleveren voor je baas voordat je naar huis gaat.

Bij een bedrijfsongeval kun je als werknemer zowel fysiek als psychisch letsel oplopen, wat kan leiden tot letselschade. Medische kosten, reiskosten en inkomensverlies zijn enkele voorbeelden van schade die hierdoor kunnen ontstaan.

Wie is aansprakelijk bij een bedrijfsongeval?

Bij Letselschade Nu begrijpen we dat een bedrijfsongeval verschillende oorzaken kan hebben, variërend van eigen schuld tot de schuld van je werkgever. Als het bedrijfsongeval te wijten is aan de werkgever, omdat deze niet aan zijn zorgplicht heeft voldaan, heb je recht op een schadevergoeding voor de letselschade die je hebt geleden.

iStock-516782509-min
iStock-1408913344-min

Welke schade kan ik claimen na een bedrijfsongeval?

Na een bedrijfsongeval kun je verschillende soorten schade claimen. De schade die je kunt claimen hangt af van de ernst van het letsel en de omstandigheden van het ongeval. Materiële schade omvat directe financiële verliezen, zoals medische kosten buiten uw ziekteverzekering, reis- en verblijfskosten voor ziekenhuis en revalidatie, verzorgingskosten, gemist inkomen, aanpassingen aan uw woning of vervoermiddel, hogere verzekeringspremies en kosten van juridische bijstand. Aan de andere kant, immateriële schadevergoeding, ook wel smartengeld genoemd, is bedoeld voor alle pijn en het leed dat u heeft moeten doorstaan als gevolg van het bedrijfsongeval.

Onze kernwaarden

Betrokkenheid bij uw welzijn!

Wij zijn diep betrokken bij uw welzijn en herstel. Uw zaak staat bij ons op de eerste plaats, en daarbij bieden we empathische ondersteuning.

Deskundig en vastberaden

Onze ervaren experts strijden vastberaden voor uw rechtvaardigheid. Met diepgaande kennis en grondig onderzoek zetten we ons in voor de best mogelijke uitkomst.

Integriteit en Transparantie

Wij handelen met integriteit en communiceren transparant. U kunt vertrouwen op eerlijke en duidelijke begeleiding tijdens het gehele proces.

Gratis juridisch advies

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke aanpak tijdens uw weg naar gerechtigheid.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Hoe we te werk gaan

Werkwijze

1. Persoonlijke consultatie

Bij Letselschade Nu begint alles met u. Tijdens een persoonlijk consult luisteren we aandachtig naar uw verhaal en krijgen we inzicht in de details van uw zaak. We nemen de tijd om uw zorgen en vragen te begrijpen, zodat we een strategie kunnen ontwikkelen die perfect aansluit op uw unieke situatie.

2. Grondig onderzoek

Ons ervaren team voert een grondig onderzoek uit naar de toedracht van het ongeval en de omvang van uw letselschade. We werken nauw samen met experts en getuigen om alle relevante informatie te verzamelen. Dit stelt ons in staat om een sterke zaak op te bouwen en alle verantwoordelijke partijen ter verantwoording te roepen.

3. Onderhandelen voor u

Wanneer alle relevante informatie is verzameld, beginnen we met het onderhandelen met de tegenpartij en hun verzekeringsmaatschappij. Ons doel is om een eerlijke en rechtvaardige compensatie voor uw letselschade te verkrijgen, inclusief medische kosten, inkomensverlies en andere geleden schade. We zullen niet rusten voordat we een passende regeling hebben bereikt die uw belangen dient.

4. Uw gids naar herstel

Letselschade Nu is meer dan alleen een juridisch team; we zijn uw gids naar herstel. We ondersteunen u gedurende het hele proces, bieden u deskundig advies en beantwoorden al uw vragen. Ons doel is om u door deze uitdagende periode heen te loodsen en ervoor te zorgen dat u zich volledig kunt concentreren op uw herstel terwijl wij voor uw zaak vechten.

Testimonials

Onze cliënten aan het woord

Slide

Het was geweldig om met het team van Letselschade Nu samen te werken en ik was onder de indruk van de aandacht, toewijding en professionaliteit! Nogmaals bedankt!

Wendy Vama

Slide

Een attente, hardwerkende en zeer slimme jurist. Ayman heeft enorm hard aan mijn zaak gewerkt en was uiteindelijk zeer succesvol. Ik beschouw hem als een vriend en beveel hem van harte aan bij iedereen die zijn diensten nodig heeft.
Mohanad al Hadi

Slide

De heer Ayad slaagde er in om een grote schikking voor ons te regelen, hij en zijn team waren erg betrokken en professioneel. Wij zullen jullie uiteraard aanbevelen!!!
Faycal Felakki

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
"

Ben je op zoek naar een letselschade jurist?

ma - vr 09:00 - 17:00

Chat openen
1
Scan de code
Letselschade Nu
Hi, waarmee kunnen we u helpen?